Valentina Nikolić
– Psihoteraput pod supervizijom –

Geštalt Psihoterapeut pod supervizijom

Diplomirani Filozof, filozofskog fakulteta u Beogradu.

Godinama unazad pružam podršku porodicama koje se suočavaju sa problemom nege svojih bolesnih srodnika.

Svedok sam brojnim teškim životnim situacijama u kojima se čovek, kao krhko biće može naći. Često sam bila nemoćna da pružim konkretnu pomoć ljudima koji pate zbog bolesti najbližeg ćlana porodice, koji se suočavaju sa organizacionim i materijalnim teškoćama, ili gubitkom svojih najbližih. Uvažavanje i priznavanje vlastite nemoći, usmerilo me na istraživanje onoga što mogu, a što zapravo i radim,a to je uspostavljanje toplog ljudskog kontakta.
Uverenje da se čovek rađa sa resursima i sposobnostima da reši svoje probleme, uspostavi dobre odnose sa drugima i da živi u balansu, jeste ono što me privuklo Geštalt Psihoterapiji kroz koju se posvećujem radu na sebi.
Poverenje u čovekovu prirodu da, uprkos raznim prekidanjima koje mu život i okolnosti prirede, može uspostaviti ponovni zdrav tok iskustva, vodi me kroz rad sa klijentima.
Pored oslanjanja na osnovne principe i tehnike Geštalt Psihoterapije u građenju odnosa sa klijentom unosim iskustvo iz svih sfera života.
U radu sa klijentima pokazujem direktnost, svesna svoje topline i kapaciteta za razumevanje.
Imam iskustva u radu sa ljudima koji se suočavaju ili su prošli razna teška oboljenja, sa ljudima koji se suočavaju sa bolešću ili gubitkom bliske osobe, sa mladim ljudima koji se nalaze na važnim prekretnicama u svom životu.

Radim uživo u Beogradu, Savski Venac

psihoterapeutvalentina@gmail.com
ili
psihoterapijanasanega@gmail.com

0601140497

2022-08-19T08:56:37+00:00

About the Author: