Sanja Kričković

Psihoterapeut pod supervizijom

Beograd

Zdravo, ja sam Sanja Kričković i imam 34 godine.

Po osnovnom obrazovanju sam diplomirani pedagog. Edukant sam na naprednom nivou Geštalt psihoterapije i psihoterapeut pod supervizijom.

Moja priča o želji da pomažem ljudima datira iz vrlo ranog detinjstva dok sam, još uvek nesvesno, otkrivala da nešto u mom mikrosvetu nije u harmoniji i da je često moje biće propraćeno dubokom anksioznošću.

Godine potrage, ličnih teorija za koje niko ne zna, dalekih usamljenih putovanja u gužvi ljudi i samoće koja se pamti, osvestila sam istinu koju i danas živim – svuda sa sobom vodimo sebe.

Geštalt psihoterapija potvrdila je ono u šta sam oduvek verovala: Život se dešava ovde i sada a trenuci prihvatanja sebe su novi početak, bez obzira na to da li smo na najlepšoj plaži, u prohladnoj, usamljenoj sobi bez sna ili na psihoterapeutskoj seansi.
Prihvatajući, mi zapravo dopuštamo promeni da se desi.  Negujući dete u sebi i kroz terapije, postajemo bliži sebi i dozvoljavamo sebi da zakoračimo u svet u kom smo sigurni i zaštićeni.
Nešto sasvim usputno o meni: Pišem poeziju, obožavam prvi gutljaj jutarnje kafe a svakodnevno beležim svoje misli – ponekad čak i na parčetu salvete.

Radim uživo u Beogradu i online.

0604181187
sanja.krickovic@gmail.com

2022-01-21T12:26:30+00:00

About the Author: