Veličina penisa i nesigurnosti, kompleksi i anksioznost. 2019-10-15T14:17:16+00:00
Forum Život PitaCategory: Seks...Veličina penisa i nesigurnosti, kompleksi i anksioznost.
Teodor asked 2 years ago

Poštovani,
Imam problem što se tiče veličine penisa. U erekciji ima 15cm a u ne erektivnom stanju 6cm i ja lično smatram da je to malo. Gej sam i svaki moj bivši dečko je imao veći i obimniji penis od mene. Niko se, do duše nikada nije požalio na to, nije komentarisao, što je razumno, međutim ja ne znam da li to rade da me ne bi povredili a u stvari su nezadovoljni ili polu zadovoljni…
Moju percepciju o veličini penisa su kreirali, naravno, porno filmovi, međutim, veliko razočaranje sam doživeo kad su sva moja tri bivša momka imala veći penis od mene, neki 2 cm a prvi dečko čak 6cm i bili su obimniji od mog. Problem je više u tome što sam zbog toga nesiguran u sebe. Pri prvim intimnijim momentima sa momcima, dozvoljavam sve, osim da me pipnu dole, naravno vremenom se oslobodim i bude sve to ok. Međutim, svi znamo popamu i hajp velikih penisa koji uzbuđuju sve devojke, gay momke pa u generalu frustrira i sve druge momke koji nemaju 19-20cm veličinu, pa čak i lezbejke koriste dildo obično posle 2 godine veze, nekako im dođe… Zbog čega je toliko penis bitan i zbog čega je on uzrok svih nesigurnosti i nezadovoljstva ili zadovoljstva na svetu, kao da se sve vrti oko penisa i muškaraca. Užas!
Noćas sam sanjao kako me dečko ostavlja, sanjao sam nekoliko snova, i na kraju svakog snova, on dođe da mi kaže kako mu je bilo prelepo sa nekim drugim likom, da su imali prezadovoljavajući seks, i da se osetio kao to je to najbolje što se ikada desilo njemu, da ga je jako dobro zadovoljio. Napominjem da nismo u svađi, i da veza ide ok, a da je seksualni život super, sa obe strane. ja sam aktivan partner a on ima veći pesnis i obimniji od mog, pa se pitam, kako on vidi moj, da li se čudi što ima toliko veći i da li bi on želeo da njegov partner ima isto tako veći penis kao on, i koliko bi mu to zapravo više prijalo. Samo pretpostavljam. Ne znam koliko ga uzbuđuju penisi na pornićima, možda voli velike penise kao što je njegov, ali eto, mora da se zadovolji sa mnom… Ne znam šta više da napišem, ali, šta da radim da se rešim ovih misli, kompleksa, nesigurnosti…?
Kako to da svi imaju veći penis od mene?? Osećam se jadno i nekako odvratno zbog toga. Očigledno je da se podsvesno plašim da će da me ostavi  zbog kur*a…(to može da ima veze i zbog toga što sam sadašnjem dečku prvi dečko pa se plašim njegovog eksperimentisanja sa drugim momcima, i ako smo 2 godine u vezi)… Možda ako proba sa nekim drugim momkom koji ima veći on shvati da je to zapravo što on želi. hahaha, san.  Nekad baš umem da budem obsessed about it, pa budem tužan ceo dan, i patim za tim što nemam malo veći penis. Ako može neki savet, predlog? Hvala unapred.
Srdačno,
Teodor

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 2 years ago

Poštovani,
Vi kažete da ste zbog veličine penisa nesigurni u sebe. Meni se čini da se zapravo zbog nesigurnosti u sebe uopšte i bavite veličinom svoga penisa kao pitanjem. Držim da u dubokoj i zreloj erotici veličina penisa nije ni od kakve naročite važnosti, da se to pitanje precenjuje kao što se precenjuje i sam seks na uštrb, po meni mnogo važnijeg emotivnog aspekta veze.
Što se tiče vaših snova, oni meni pre ukazuju na vaše separacione strahove koje ste, kako mi se čini, kao i nesigurnost, premestili u područje veličine penisa. Vaš rad na sebi, dakle mogao bi ići korz bavljenje nesigurnošću u sebe koja u osnovi ima separacione strahove. Tome u prilog ide i činjeica da vaše realno iskustvo u vezi sa momcima ne dopire do vas. Vi ostejete sami, izlovani, u strahu, izvan odnosa, izvan stvarnosti, u svojoj fantaziji, verovatno sa nizom starih, možda i zaboravljenih trauma u kojima ste zaglavljeni a koje mogu datirati još iz detinjstva.

Opsednutost seksom savremenog čoveka samo je beg od sebe. Poboljšajte kontakt sa sobom i drugima i čitav svet će blistati erockim zanosom za vas.

Srdačno,
Nikola

)