U vezi sam sa devojkom ali ne mogu da prestanem sa gej zudnjama?! 2020-09-18T18:47:39+00:00
Forum Život PitaCategory: OstaloU vezi sam sa devojkom ali ne mogu da prestanem sa gej zudnjama?!
bojan asked 1 year ago

U napred da kazem da se ne zezam i da sam ozbiljan i da bi voleo normalne odgovore i na normalne savete… jer me ovo vec muci dosta dugo… prvo nije tu da postavljam da li sam ja mozda gej ili da sam zbunjen o svojoj
seksualnosti… svestan sam da kad se nalozim da me privlace neke stvari kod muskarca i to je okej, prihvatio sam to… nego ne mogu da se kontrolisem nekad bukvalno je neka vrste zudnje jer mislim da sam sjebo mozak sa puno pornografije i opsesijom od pre stalno sam postavljao pitanja sebi da li sam gej? od moje 14 (sada sam 26) godine stalno bi na trenutke mislio u sebi “da li sam gej?” jer sam stalno mastao o zenama i gledao strejt pornice ali bi stalno testirao sebe kad se napalim pa bi stalno gledao i gledao gej pornice masto o muskarcu itd.. ako se napalim onda sam sigurno gej itd.. stalno bi se zapitkivao kao sta sam uradio pre sa drugom da li je to mozda zato sto sam gej? ili npr poljubio sam ga u usta sa 8 godina i to me kopkalo sa 14 godina.. pa sam bukvalno razvio neku vrstu fetisha dok sam napaljen da budem nasilno pretvoren u geja i nateran da mi se svidija gledao bi po 3,4 sata pornice dok idem kuci mastao bi o sexu sa muskarcem.. nisam hteo da svrsim jer bi znao da bi se smorio i govorio bi sebi sta mi to treba i onda bi obrisao sve slike muskaraca i pornice.. tako da koliko su godine prolazile pocelo je da vata maha…krenuo sam praviti online gej profile za upoznavanje, stalno bi se slikao i slao muskarcima slike pa bi me extremno lozilo kad mi odgovore sta bi mi radili… pa vidim koliko lajkova imam itd cak sam se i dogovarao da se vidim sa par njih ali nikada nisam to uradio jer bukvalno ili sam doziveo orgazam pre toga.. ili smo se nasli i bukvalno gledam coveka i vise mi nije do toga… tako da nisam… a u medju vremenu sve u tome sam se stalno lozio na zene imao simpatije itd, uglavnom nikad na muskarca 99% prestalo je sve to kad sam upozonao svoju prvu devojku i nisam imao nikakvu zudnju 1 godinu pa mi se javilo par puta ali nesto na kratko… a sada par meseci bukvalno idem kuci i jedva cekam da pogledam neki gej pornic… ili jedva cekam da zavrsim posao da mogu do kuce dok idem da mastam o gej stvarima… ne mogu devojci reci jer bi me ostavila. ja je volim najvise na svetu i zelim da se ozenim za nju.. a pre nedelju dana sam se napalio toliko da sam otisao na gej sajt za upoznavanje kao da vidim sta ima novo i pricao sa muskarcima o seksu itd dogovarao se da se vidim sa njima sva sreca sto sam doziveo orgazam.. odma sam obrisao profil i rekao sam sebi nikad vise ne zelim da varam svoju devojku. volim je najvise na svetu.

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 1 year ago

Poštovani,

Ovo je složena tema na koju je na ovom forumu već dosta pisano. Pitanje na koje bih ja vas uputio je, zašto je ovo pitanje “da li ste gej” za vas uopšte važno. Možda će vam biti čudno, ali verujem da kada biste se malo udubili, počeli bi da izviru razni odgovori kroz koje možda možete da upoznajete sebe na nove načine.

Na primer, kada sam pročitao da imate tajni pred devojkom koju, kako kažete volite, i kako bi vas ona napustila, ja sam se zapitao da li je smisao vaše dileme upravo u tome: da imate tajne, da morate da se skrivate, kao što dete radi pred majkom. Sada ovo možda vodi i drugim odgovorima na pitanje koje sam vam postavio. Na primer, da li je to pitanje za vas tako važno baš zato što, da ste gej ili možda bi, nikako ne biste mogli da prihvatitete sebe.

Tema prihvatanja sebe, veoma važna za sve nas, možda je dakle centralna tema vašeg života. Možda ima još puno načina na koje se ovako ili onako skrivate, još puno ocepljenih aspekata sebe koje slabo poznajete i koje ste otuđili, možda nemate sredinu u kojoj se zaista osećate sigurno sa svim što jeste, možda u sebi nosite mnogo potisnutih strahova koji čekaju da budu prepoznati i priznati. I tako dalje.

Srdačno,
Nikola

)