nadati-se-ili-ne 2021-08-03T01:25:43+00:00
Anonymous asked 2 years ago

Postovani,  pokusacu ukratko da vam predstavim svoj problem. Usla sam u odnos sa svojim drugom koji je u vezi 6 godina. Ove godine je trebao da je veri, medjutim zaljubili smo se i zavoleli. Njemu je devojka bila u drugoj drzavi i jedan period smo ziveli zajedno. Jako smo slicni i mislim da nas je to i povezalo toliko. Imam 24 godine i on je prvi muskarac za koga sam osetila da je “onaj pravi”. On je na vise nacina pokusao da raskine sa devojkom, odnosno ponasao se ruzno prema njoj, medjutim ona ne zeli da odustane od njega. Ona sa njim vec duze vreme planira porodicu. Ono sto je jos vise zakomplikovalo situaciju je to sto on mora da ode u drugu drzavu na dve godine(poslom). Krenula je i ona sa njim i trenutno zive zajedno. Mi se cujemo po ceo dan i kada je sam pricamo na video poziv. Vidim da mu je stalo do mene, ali nije kapacitet da tu vezu okonca sam, a ona je nece okoncati sigurno. Trebalo bi da se na par dana vrati u septembru i oboje jedva cekamo to. Ja sam rekla da ja necu odustati od njega sve dok ok ne bude odlucio da ne zeli mene. Ne znam da li da se nadam necemu. Samo mislim o tome sta ce biti sa nama i ne mogu da se pomirim da je tamo sa svojom devojkom. Da li neko moze da mi pomogne nekim savetom? hvala unapred!

)

1 Answers
Ivan Blond Staff answered 2 years ago

Poštovana,
Iz ovoga što pišete deluje da muškarac o kome govorite, iako on možda kaže suprotno, zapravo nije spreman da napusti vezu u kojoj je duži niz godina. 
Čini mi se da ostajanjem u takvom odnosu stavljate sebe u nezgodnu poziciju. Stvarajući fantaziju nečega što možda neće biti. Jer on tamo jeste sa svojom devojkom. 
Svakako možete sa njim ponovo razgovarati, ali ovaj put sa jasnijom vizijom o ishodu tog razgovora.
Ne bi bilo loše da preispitate sopstveni sistem i hijerarhiju vrednosti – sebe, odnosa, načina života, iskrenosti…Kako zaista želite da sve to izgleda…
Ivan Blond

Mila replied 2 years ago

Odlican odgovor!

)