momak-ne-provodi-dovoljno-vremena-sa-mnom 2022-09-15T10:16:24+00:00
Slavica asked 7 months ago

Postovani, imam 41 godinu a moj decko 49. Mislila sam da je zreo  kad smo se upoznali, medjutim ponasa se kao da nije. U pocetku je izlazio sa drugaricama u pivnice i ostane do 2 ujutreu, a kad se vidi sa mnom, navodno mu se prispava oko 11 uvece. U vezi smo 4 meseca, i sada je malo smanjio to vidjanje sa drugaricama ali i dalje se vidja sa drustvom cesce nego sa mnom. Ponekad pozove i mene ali to je retko. Sa mnom se vidi 3, najvise 4 puta nedeljno, cesto samo na dva sata. Ne ocekujem da se odrekne drustva ili da se sa mnom vidja svaki dan ali bih voelela da osetim da sam mu ja na prvom mestu. Sve sam mu to rekla par puta, on mi kaze da sam u pravu, da ce da se potrudi da se cesce vidjamo ali to ne uradi nego nastavi po starom. Onda, nikad me nije pitao da prespavam  kod njega i veza nam stagnira a on navodno hoce porodicu i td. Jedino sto mi je rekao to je da mu treba vise vremena da se zblizi sa partnerkom. Osim toga nemam nekih vecih problema sa njim ali mi to mnogo smeta jer uhvatim sebe kako sedim kuci i cekam ga da me pozove da se vidimo, onda me on pozove da mi kaze da izlazi sa drustvom. Sta da radim

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 7 months ago

Poštovana,
Vaš petner je, s obirom na životnu dob, prilično formirana osoba, sa verovatno prilično čvrstim životnim navikama i rutinama. Trud da bude drugačiji, koji, verujem iskreno nastoji da uloži, stoga nije dovoljan da bi se stvari trajno izmenile.
Drugim rečima, možda nije relano da će se izmeniti na način na koji bi ste želei Vi, a možda i on sam. A možda će se ta promena desiti sama od sebe, s godinama, prirodno. Možete li to nekao da prihvatite?
Srdačno,
Nikola 

)