…. 2014-03-10T14:15:37+00:00
asked 10 years ago

Poslao sam poruku bivšoj devojci, nakon 3 meseca od raskida. Odjednom sam osetio potrebu da to uradim, bez preteranog razmišljanja.. i odgovori ona meni i počnemo da se dopisujemo, al’ video sam da je hladna i da ne želi ništa više od drugarskog odnosa.. i onda ja uveče shvatim da ja ne mogu tako, i da ja nju i dalje volim, a ona mi prizna da mene nikada nije volela (a bili smo pola godine zajedno), već da i dalje voli svog bivseg nekog, sa kim je raskinula pre godinu dana (ta veza je trajala mesec i po, sa prekidima).. i nisam mogao da spavam sinoć.. ne znam zašto sam joj poslao išta, taman sam krenuo da je prebolim skroz i ne znam koji mi je ovo đavo trebalo.. taman mi je krenulo sve i nisam više patio za njom.. rekao sam joj da se ne čujemo uopšte, al’ ona me je molila da ostanem i da budemo drugovi jer me želi u svom životu, i pristao sam, ali rekao sam da se nećemo moći čuti mnogo često.. šta da radim? bilo je vreme da je prebolim, a ja evo samo napravih sebi gore… ima li rešenja za ovo? ne mogu više da patim zbog toga, stvarno…

)

3 Answers
Psihoterapeut Team Staff answered 10 years ago

Poštovani,

Kao i prvi put moraćete sačekati da prođe izvesno vreme. Okrenite se svakodnevnim obevazama i nastojte da ispunite sebi vreme. Ako ikako možete najbolje je da sa njom ne kontektirate i da je zamolite da ona ne kontektira vas. Ovaj put će sigurno kraće trajati.

S poštovanjem, Nikola

)

Psihoterapeut Team Staff answered 10 years ago

E, to sam upravo i uradio, zamolio je da se ne čujemo jedno duže vreme, dok je ja ne prebolim skroz.. pa ćemo posle moći da se družimo. dakle,Vi mislite da će ova bol sada manje trajati nego kada smo raskinuli?

)

Psihoterapeut Team Staff answered 10 years ago

Da, mislim da će trajati kraće.

)