Зашто постоје кукавице ? 2020-05-07T21:12:40+00:00
Ружа asked 4 years ago

Случајно смо се упознали пре више од 15 година. Деловао је као нежан и рањен младић који се ражалости на многе тужне приче. Само смо се дописивали преко компа јер није имао мобилнит телефон и слао ми је фотографије, показивао се.  Везао се после пар дана и говорио како воли моје друштво и не може да ме пусти, како сам добра девојка и како му недостајем. У то време је патио за бившом девојком с којом је провео више од годину дана. Само је причао о њој како га је оставила и нашла другог и како је прошла са њим поред њега и није желела ни здраво да каже. Много га је болело. Ја сам сматрала да треба да га спасем. Причала вицеве, тешила га и виђали смо се и само причали о њој. Питао ме је да напишем књигу о њему. Хм ! Признао ми је  једва да је невин  и било га је срамота. Говорио је да бившу није могао ноћу да прати кући јер му је хладно и мрак и да се љутила.  Десио се и секс у једном моменту. Имао је затворене очи, ко зна с ким је био у мислима  или га је било срамота од мене. Упитао ме је кад ћу кући и рекао да не седим на столицу јер може да пукне јер имам 7,8 кг вишка. После тога је постао други човек.Постао је груб и хладан.  Није се јављао, само је причао о грозним стварима из порнића и невољно одговорао на поруке. Хтео је да се видимо и испаљивао ме је кад се договоримо он смањи фиксни телефон и каже да је морао да га смањи да га не бих будила.  Ја сам рекла да то није у реду и само ме је упитао а шта је он то мени урадио лоше, побогу, зашто се љутим на њега?  Дуго сам се осећала злоупотребљено. Након десет година сретали смо се у једном парку скоро сваки дан. Окретао је главу кад год ме види док нисам један дан га сачекала да прође бициклом, позвала га именом и рекла здраво. Окренуо се, отворио уста и очи, забезекнуо се, није ништа рекао само је дао гас и побегао. Сада има 38 година. Живи са мајком и даље у великој кући, од 19. године никада није имао посао. Није имао девојку. Угојио се. И дан данас нема мобилни телефон. Користи фб, одговора на поруке и качи своје слике у атлет мајици,  има укупно 9 пријатеља. Нема другове јер каже да  раде. Врло је негативан, заједљив,  воли да чује да се неко развео, не воли да чује да неко има посао, да путује, да има  положено за ауто јер он нема.  Неће децу, породицу  има маму за све што му је потребно. Много ми је жао што сам то себи дозволила, дуго сам се љутила на себе. Значило би ми да ми опишете особу из мог представљања да је боље разумем и опростим себи. И даље се љутим на себе што сам је пустила у живот ?

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 4 years ago

Poštovana,
Sa moje strane ne bi bilo etički korektno da se bavim trećom osobom a i ne vidim način na koji bi to vama bilo od pomoći. Pozivam vas da razmislite koji je smisao za vas da se idalje bavite njim.  
Srdačno,
Nikola

Ружа replied 4 years ago

Као што сам написала мени би веома помогло зашто се особа овако понашала да ми се објасни без улажења у оговарање то нисам тражила и лакше би ми било као и како да опростим себи овакав догађај врло је јасно описано.

)