Online psihoterapija i savetovanje

Savetovanje i psihoterapija u udobnosti vašeg doma

Online psihoterapija u konfornom i toplom domuPsihološko savetovanje, a ponekad i sama psihoterapija, može se odvijati i posredstvom skajpa. Ovakav način rada sve je popularniji u svetu, a sada je dostupan i kod nas. Nudimo mogućnost savetovanja ili psihoterapije uz sav komfor i udobnost koji pruža vaš dom, kancelarija ili neko treće, vama bitno mesto.
U savremenom svetu pretpanom žurbom i obavezama, online psihoterapija i savetovanje štedi vaše vreme i novac koji bi bili potrebni za prevoz.
Proces savetovanja ili psihoterapije ne morate prekidati zbog putovanja ili preseljenja u drugi grad ili državu, pa je ovaj način rada idelan za one klijente koji žive i rade u inostranstvu ili u manjim mestima.

Ma gde da se nađete, možete dobiti psihološku pomoć, a ukoliko živite u inostranstvu, sa svojim psihologom možete komunicirati na svom jeziku. Ovaj način rada idealan je za one koji su prezauzeti poslom ili im je mogućnost kretanja smanjena.Online psihoterapija u konfornoj fotelji i uz šolju kafe

U ostalim segmentima online savetovanje ne razlikuje se bitno od individualne psihoterapije i psihološkog savetovanja.Ipak treba napomenuti da kontakt “uživo” daje psihoterapijskom susretu posebnu čar i da mu treba dati predost u odnosu na online-rad kad god je to moguće.

Nikola Krstić, Darko Hristov, Slaviša Savić i drugi, članovi su psihoterapeut tima koji imaju značajno iskustvo u radu preko skajpa, naročito sa dijasporom. Dijaspora naime ima posebne teme karaterstične za odlazak ili život u drugim državama koji je važan stresogeni faktor. Snalaženje, adaptacija na novu sredinu, usamljenost i nedostak prijatelja, promena životnog ritma i navika, kriza u partnerskim odnosima, ljubav na daljinu, samo su neke od tema sa kojima se svakodnevno srećemo izvodeći online psihoterapiju.

Kontaktirajte nas…

2018-11-19T18:05:58+00:00

About the Author: