Ivana Trifunović

Psihoterapeut pod supervizijom

Beograd i Bijeljina

Rođena sam 3. marta 1981. godine u Bijeljini. Diplomirala sam na Pravnom fakultetu 2010. godine, a 2018. stekla diplomu Master ekonomije.

Oduvijek sam pokušavala da nađem neko posebno mjesto gdje ću vidjeti sebe. Takvo mjesto pronašla sam u Geštaltu, jer upravo Geštalt objedinjava sve ono što sam tražila, ono što me interesuje i inspiriše. Tako 2019. godine upisujem Geštalt akademiju, gdje sam sad edukant na trećoj godini i terapeut pod supervizijom.

Put u Geštaltu vidim kao put povratka sebi i prihvatanja sebe na jedan kreativan i zanimljiv način. Put autentičnosti, pomirenja sa sobom, put do integracije, način življenja.

Za sebe mogu reći da sam veoma posvećena, strpljiva i zainteresovana, tolerantna i da imam razumijevanje za različita iskustva, osjećanja i različite oblike ljudskog funkcionisanja. Mnogi kažu da u meni vide nekoga ko ih razumije i da sam osoba pred kojom mogu da se pokažu i da mi se povjere bez straha od osude i kritike.

U terapijskom radu gledam da ono što kreiramo bude odnos uzajamnog povjerenja i sigurno mjesto sa kojeg možemo da krenemo u zajedničko istraživanje novih načina ponašanja i sučavanja sa životom, sa svijetom takvim kakav jeste, a ponajviše, sa samim sobom.
Držim se fenomenološkog pristupa, pokušavajući da osjetim svijet klijenta i kako on sam kreira svoju stvarnost i doprinosi problemima sa kojima se susreće.

Slobodno vrijeme volim da provodim sa porodicom i bliskim prijateljima. Uživam u prirodi, u putovanjima i istraživanju nepoznatih mjesta.

Možete me kontaktirati na mejl: ivanat981@hotmail.com , ili na broj 00387 66 162 114.
Moguć je rad uživo u Bijeljini i, po dogovoru, u Beogradu. Takođe postoji mogućnost online rada.

2021-11-07T13:16:12+00:00

About the Author: