Nada Stanojević

Psihoterapeut pod supervizijom

Beograd

-Diplomirani psiholog
-Masterant kliničke psihologije i psihoterapije
-Geštalt psihoterapeut pod supervizijom
-Edukant na naprednom nivou Akademije Geštalt psihoterapije

Nada Stanojević je rodjena 1997. godine u Beogradu. Osnovne studije psihologije završila je na Fakultetu za medije i komunikacije gde trenutno pohadja master studije iz oblasti kliničke psihologije i psihoterapije.

Na putu traženja sebe pronašla je geštalt psihoterapiju. Otkrivši autentičnost, kontakt kao i unošenje svesnosti u ovde i sada, započinje edukaciju na Akademiji geštalt psihoterapije 2018.

Iskustvo u radu sa klijentima stekla je kao psihoterapeut pod supervizijom u okviru Geštalt akademije kao i u volonterskom projektu “Psihološka pomoć gradjanima tokom pandemije koronavirusa”.

Stručnu praksu obavljala je u Savetovalištu za decu i adolescente u Domu zdravlja u Zemunu. Tu je razvijala dijagnostičke veštine, inspiraciju za rad sa adolescentima kao i dublje razumevanje ovog razvojnog perioda i svih izazova koje sa sobom nosi.

U radu sa klijentima najviše se oslanja na relacioni geštalt pristup koji fokus stavlja na odnos terapeut-klijent. Nastoji da klijentima obezbedi siguran prostor za istraživanje i osvešćivanje mesta na kojima je došlo do zastoja kao i podršku za eksperimentisanje sa novim, drugačijim načinima življenja.

Slobodno vreme provodi u dugim šetnjama sa psom, sa društvom u omiljenom kafiću, a svaki duži odmor koristi za putovanja.

Kontakt:
nadastanojevic97@gmail.com
0694688643

2022-04-02T08:36:48+00:00

About the Author: