Uslovi korišćenja

Primena tehnika, postupaka i metoda opisanih na sajtu

Većinu tehnika predstavljenih na ovom sajtu smo lično testirali u izolovanim uslovima i na takav način da možemo da potvrdimo ili opovrgnemo njihovu uspešnost. Ukoliko neku tehniku nismo lično isprobali kroz proces rada na sebi, na sensama, vežbama ili radionicama to će biti napisano u tekstu.

Učinak određene tehnike, međutim, rezultat je specifičnih uslova i ne možemo garantovati da će se očekivani rezultati i kod vas ponoviti. Predstavljene tehnike, metode i objašnjenja, takođe ne mogu zameniti psihoterapijski rad, savetovanje ili posetu psihijatru i nisu namenjene samostalnoj dijagnostici, a takvi poduhvati vam mogu naneti štetu (vidi više). Stoga ne snosimo odgovornost za rezultate koje vi možete imati korišćenjem jedne ili više tehnika opisanih na sajtu.

Da bi pokazali efektnost neke tehnike moraju biti sprovedene od strane obučenog lica.

Podrška i pomoć u korišćenju alata i tehnika

Nismo u mogućnosti da pružimo podršku za korišćenje tehnika, metoda i postupaka opisanih na ovom sajtu, putem poruka ili email dopisivanjem, već samo u okviru individualnih seansi koučinga, savetovanja ili psihoterapije. Kontakt obrasci koje smo postavili, stoga nisu namenjeni ovoj vrsti pomoći, već dolaženju do obaveštenja o konkretnim pitanjima koja se tiču zakazivanja termina.

Svoje nedoumice, dileme i pitanja korisnik može postaviti na našem forumu Život Pita. Komunikacija posredstvom ovog foruma, takođe ne može da zameni seansu savetovanja, koučinga ili pihoterapije, niti je namenjena dijagnostici. Korisnici sami snose odgovornost za primenu saveta koje su tim putem dobili.

Preuzimanje tekstova i korišćenje sadržaja sajta

Sadržaj sajta www.psihoterapeut.rs je vlasništvo autora koji je lično odgovoran za iznesene stavove.

Možete preuzeti naš post, stranu ili ceo članak i šerovati ili linkovati na svom sajtu ili na društvenoj mreži samo ukoliko navedete izvor. Delove tekstova ili pojedinačne rečenice ne možete kopirati jer je ta opcija onemogućena, ali ih možete prekucati i objaviti na svom sajtu ili na društvenoj mreži samo ukoliko navedete izvor u obliku metataga (link). Ukoliko sadržaj objavljujete u štampanim medijima dužni ste navesti izvor u obliku „Preuzeto sa sajta www.psihoterapeut.rs.

Objavljivanje dela ili celog članka, strane ili posta bez navođenja izvora biće smatran krađom intelektualne svojine.

Posledice neovlašćenog preuzimanja sadržaja su:

  • prijava povrede prava intelektualne svojine vašoj hosting kompaniji
  • slanje Google DMCA
  • pravna zaštita prava intelektualne svojine

Pročitajte detalje Creative Commons licence koja važi za sadržaje sa ovog sajta.

Problematika preuzimanja tekstova je stvar kulture i profesionalnosti.

Plaćene objave trećih lica, oglašavanje, sponzorisani tekstovi

Na forumu ne prihvatamo nikakav vid oglašavanja od strane trećih lica. Ukoliko vidite baner ili tekst koji u pozitivnom, neutralnom ili negativnom kontekstu piše o određenim proizvodima, servisima, uslugama i kompanijama budite sigurni da za to nismo primili nikakvu nadoknadu, već je sadržaj nastao po slobodnoj volji i biće uklonjen čim ga primetimo.

2018-09-12T12:49:30+00:00

About the Author: