50

Slaviša Savić – Psihoterapeut

Ponešto o meni

Kontakt – Tel: 060/566-90-09 E-mail: slavisa@yahoo.com

Rođen sam u Kruševcu 1974. godine. Moj put stručnog usavršavanja otpočeo je na fakultetu za industrijski menadžment koji sam završio 1997. Potreba za proširivanjem znanja i vidika odvela me je na studije filozofije na Filozofskom fakultetu univerziteta u Nišu gde sam diplomirao filozofiju i stekao zvanje profesora filozofije.

Dubinsko upoznavanje sebe i psihoterapije kao praktične delatnosti otpočeo sam na vlastitoj psihoanalizi 1994-1999. godine. Edukaciju iz geštalt psihoterapije u Geštalt studiju Beograd sam upisao 2001., i imam zvanje geštalt psihoterapeuta. Program koji sam završio akreditovan je od strane EAGT-a (Evropskog udruženja za Geštalt psihoterapiju).

Trenutno sam na treningu za supervizora koji se održava pod okriljem EAGT-a i na putu sam da dobijem zvanje supervizora za psihoterapeute kod senior učitelja Margerite Spanjuolo Lob dtrsa.

Psihoterapeut Sarajevo: od 2003. godine aktivno se bavim psihoterapijom i imam preko 1000 sati rada sa klijentima i zavidno iskustvo u vođenju grupa sa različitim temama. Znanje koje imam iz menadžmenta mi posebno pomaže u radu sa problemima na poslu, kao i drugim problemima koji se tiču organizacija. Takođe, imam bogatog iskustva u online savetovanju.

Trenutno živim i radim u Sarajevu, a psihoterapiju izvodim i preko skajpa.

Dobro se služim engleskim jezikom.

Kontekt – Tel: 060/566-90-09

E-mail: slavsav@yahoo.com

Diplome:

Geštalt Studio Beograd – EAGT

Slavisa Savic, psihoterapeut o strahu, ljudskim potrebama, reakcijama na vanredne situacije i odnosu prema djeci i mladima u vrijeme pandemije i izolacije.

2020-04-20T11:23:47+00:00

About the Author: