50

Slaviša Savić

Psihoterapeut – Supervizor Geštalt psihoterapije

Osnivač instituta za edukaciju iz oblasti geštalt psihoterapije – Um i Telo

Ponešto o meni

Kontakt – Tel: 060/566-90-09 E-mail: slavisa@yahoo.com

Rođen sam u Kruševcu 1974. godine. Moj put stručnog usavršavanja otpočeo je na fakultetu za industrijski menadžment koji sam završio 1997. Potreba za proširivanjem znanja i vidika odvela me je na studije filozofije na Filozofskom fakultetu univerziteta u Nišu gde sam diplomirao filozofiju i stekao zvanje profesora filozofije.

Dubinsko upoznavanje sebe i psihoterapije kao praktične delatnosti otpočeo sam na vlastitoj psihoanalizi 1994-1999. godine. Edukaciju iz geštalt psihoterapije u Geštalt studiju Beograd sam upisao 2001., i imam zvanje geštalt psihoterapeuta. Program koji sam završio akreditovan je od strane EAGT-a (Evropskog udruženja za Geštalt psihoterapiju).

Na treningu koji se održava pod okriljem EAGT-a kod senior učitelja Margerite Spanjuolo Lob stekao sam zvanje suprvizora za geštalt psihoterapiju.

Osnivač sam psihoterapijske škole Um i telo, prvog instituta za edukaciju iz oblasti geštalt psihoterapije u BiH, Sarajevo, a ocek naše škole u Srbiji deluje i na području Niša.

Gostujući sam učitelj instituta za edeukaciju iz oblasti geštalt psihoterapije Geštalt akademija.

Psihoterapeut Sarajevo: od 2003. godine aktivno se bavim psihoterapijom i imam preko 1000 sati rada sa klijentima i zavidno iskustvo u vođenju grupa sa različitim temama. Znanje koje imam iz menadžmenta mi posebno pomaže u radu sa problemima na poslu, kao i drugim problemima koji se tiču organizacija. Takođe, imam bogatog iskustva u online savetovanju.

Trenutno živim i radim u Sarajevu, a psihoterapiju izvodim i preko skajpa.

Dobro se služim engleskim jezikom.

Kontekt – Tel: 060/566-90-09

E-mail: slavsav@yahoo.com

Diplome:

Geštalt Studio Beograd – EAGT

Slavisa Savic, psihoterapeut o strahu, ljudskim potrebama, reakcijama na vanredne situacije i odnosu prema djeci i mladima u vrijeme pandemije i izolacije.

2021-01-20T11:29:37+00:00

About the Author: