Zaljubljena u bivseg profesora 2018-09-22T20:01:34+00:00
Forum Život PitaCategory: Problemi mladih, Adolescencija...Zaljubljena u bivseg profesora
admin Staff asked 3 years ago

Imam veliki problem.Zsljubljena sam u svog bivseg profesora književnosti vec od prve godine srednje škole…srednju sam završila pre godinu ipo, skoro 2 a i dalje ga volim.Drasticna je razlika u godinama ali on nije ozenjen. Sanjam ga svih 6 godina svake noci i ludim. Slala sam mu jednom zahtev na fb-u koji je prihvatio ali mi se nije javio pa sam ga izbrisala jer sam zelela da ga prebolim ali nije uspelo. Opet sam mu poslala i opet me je prihvatio ali sam ga slučajno izbrisala nocas i dodje mi da se ubijem… pa se nadam da ce me prihvatiti opet ali cim nije nista pokusao jasno je da mu se ne svidjam a sigurno me smatra detetom .Tokom skolovanja imala sam utisak da se i ja njemu svidjam jer me je stalno gledao i poslao po koji osmeh i znao je sve o meni a nista mu nisam rekla vec je tokom predavanja to sam pokazao ali nakon mature nije pokusao nista..nikakav kontakt. Sta da radim?Ne mogu vise ovako jer ne prolazi imala sam 2 duze veze tokom godina ali nije ni to pomoglo….da li da mu priznam sve, sta da radim?Nadam se da ćete mi odgovoriti jer zaista mi je teško.

)

1 Answers
Psihoterapeut Team Staff answered 3 years ago

Poštovana,

Pozivam vas da se udaljite na kratko i pogledate sa strane svoju situaciju.

Šta je ono što vas kod njega privlači? Da li njegova uloga ima veze sa tom privlačnošću? Koje su Vaše potrebe prema njemu? Da li vas nešto privlači u tome da zavedete nekoga ko je na neki način nedostupan ili na jačoj poziciji? Da li su osobine koje volite kod njega, nešto što bi voleli da vidite kod sebe? Da li vam je važno da muškarac bude stariji od vas?
Koliko vi zaista poznajete njega van te uloge? Da li ga znate još u nekom kontekstu? Da li ste spremni da ga vidite i sa svim njegovim osobinama koje prevazilaze osobine koje ima dok je u ulozi profesora?

Da li biste bili spremni da budete sa njim? Šta bi Vam ta veza donela?

Nadam se da će vam neke od ovih smernica pomoći u pronalaženju svog odgovora na ovu dilemu.

Srdačno,
[url=http://psiho.slavisa.us/saradnici/101–kategorija-saradnicic/313-darko-hristov-psiholog-ni.html]Darko Hristov[/url]
Klinički psiholog i psihoterapeut

)