Vraćanje voljene osobe 2019-08-20T17:55:31+00:00
Anonymous asked 5 months ago

Poštovana,
potrebna mi je Vaša pomoć kako bih vratio voljenu osobu.
Devojka i ja smo imali vezu dugu skoro 6.godina, ona ima 22, a ja 24 godine. Od srednje škole smo zajedno, jedno drugom smo prvi partneri. Sada smo na pauzi koju je ona želela kako bi shvatila šta želi, ali mi se čini da je već sve gotovo pošto se tada premišljala da raskine odmah. Naša veza je imala i uspona i padova kao i svaka, bilo je svađa i teških reči sa moje strane, par puta sam u besu pominjao raskid kako bi je to nateralo da se promeni, da ne pravi iste stvari koje me nerviraju i da me poštuje koliko i ja nju. Sve te svađe smo lako i brzo prevazilazili, bilo je dovoljno da se vidimo i da sve bude lepo, da sve zaboravimo. Stvarno sam se mnogo borio za nju, čekao sam je skoro godinu dana jer su joj roditelji branili da ima dečka, ceo svoj život sam posvetio njoj, uvek mi je samo ona bila bitna i samo sam njoj želeo da udovoljim.
Moja ljubav je prema njoj ogromna, moram da priznam da sam bio ljubomoran i posesivan, mislim da je to i dovelo do toga da u njoj nešto pukne.
Ovo sad što se dešava počelo je tako sto je ona bila ljubomorna jer sam par puta nedeljno odlazio u drugi grad da treniram, onda su krenule svađe, pa moja ljutnja zbog nekih stvari i to sve u vremenskom periodu od 3 meseca, ja sam onda zatražio raskid kako bih je naveo da shvati gde konstantno greši, a ona je taj raskid samo prihvatila i ostalo je da pričamo posle njenih ispita. Posle 15. dana smo se videli da bi popričali o svemu. Rekla mi je da je razmiljala i da je shvatila da nismo jedno za drugo i da u njoj vise nije kao pre, ali je želela da pokušamo jer oseća da me još uvek malo voli i zbog svih godina provedenih zajedno. Ja sam joj se izvinio za sve, otvorio dušu, shvatio sam da sam bio previše ljubomoran i da sam je možda gušio u nekim trenucima, rekao sam joj da ću se promeniti, da više neće biti isto i ona je prihvatila moje izvinjenje. Tako smo proveli skoro 3 nedelje, ona je par puta menjala tu odluku, čas hoce da pokuša, čas želi pauzu, jer kao ne zna šta želi, ne oseća isto prema meni, ne vidi nas u budućnosti, hoće da bude slobodna i sama…I sad smo na pauzi od 15 dana, 20.avgusta treba da se vidimo da bi mi rekla šta je odlučila.
Molim Vas pomozite mi, ja stvarno želim tu devojku pored sebe, volim je više od bilo čega, jednostavno sam srastao sa njom, ne mogu sebe da zamislim bez nje.
Da li postoji neki način da je vratim, da probudim njenu ljubav, da je ubedim da možemo zajedno?

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 5 months ago

Nema sumnje da sve o cemu si pisao ukazuje na tvoju veliku ljubav, ili bar vezanost s tvoje strane. Umeti vezati se tako snazno zaista je vredan dar u ovom hladnom i bezlicnom svetu. 
Ono sto meni nedostaje je zera kriticke svesti. Kada nekog jako zelimo onda smo skoli da verujemo da cemo se promeniti samo da nam se vrati a to obicno nije tako jednostavno.
Elem, jedino sto mozeno za nekog ili u ime nekog koga volimo da ucinimo je da trazimo nacina da budemo budemo bolji ljudi. Sto se nje tice ona sama mora da odluci i ti joj tu ne mozes pomoci. 
Srdacno, 
Nikols

)