razocarana 2018-08-04T10:30:15+00:00
Anonymous asked 9 months ago

Bivsi,povremeno mi se javi,eto cisto da vidi sta radim,kako sam. S tim da nije proslo puno od naseg raskida. On ima sad novu curu. Zna da mi se svidja,stvarno sam ga zavoljela, I toliko se razocarala kaad je nakon par dana nasao novu djevojku,sto sam mu I rekla. Ovo njegovo javljanje mi iznova vraca sve I s obzirom da mi se svidja pozelim ga vidjeti,ali zadnji put sam mu rekla da mi se ne javlja vise jer me to povrijedi I bude u fizickom smislu muka,jer se isponasao kao da dana nismo bili zajedno,I eto zasto ne bi bili prijatelji. Razocarala sam se vise u njega kao covjeka,nego sto ima nekog novog,I neke price koju su ljudi se osjetili slobodnim da mi kazu kad smo raskinuli,da se stvarno zapitam da li je on lagao mene cijelo vrijeme. Zasto ima tu potrebu da mi pise,ako vec nismo zajedno,ako sam rekla ne mogu mu biti prijatelj ?

)

1 Answers
Nikola Krstić Staff answered 9 months ago

Poštovana,
Teško je sa sigurnošću reći razlog njegovog javljanja, sada kada više niste zajedno. Za odgovor na Vaše pitanje, morali bismo mnogo bolje da poznajemo njega i Vaš odnos.
Ono što Vama sada preostaje jeste to da Vi vidite da li zaista ne želite da Vam se on javlja. U tom slučaju odgovornost za prekidanje tog kontakta je na Vama, kao i delovanje u tom smeru (npr. blokiranje broja, Facebook-a, itd.). 
Srdačno, 
Ognjen Vukotić i Nikola Krstić

)