POMOZITE MI 2013-02-03T15:34:42+00:00
asked 7 years ago

molim vas vec danima razmisljam i nemog samoj sebi da pomognem vec ceti godina sam u braku imam jedno dete moj suprug je cesto na put zbog posla nekad se desi i da ga nema po mesec dana u poslednje vreme se osecam izgubljeno totalno sam posvecena svom deteu i presrecna sam zbog toga ali kada pomislim moja osecanja pocinju polako da nestaju za mog muza voleA BIH DA JE TO SAMO TRENUTNO ALI STA AKO SE TO NASTAVI JA SAM TOTALNO USAMLJENA I IZGUBLJENA.

)

1 Answers
Psihoterapeut Team Staff answered 7 years ago

Postovana,

vec iz toga što se na ovaj način bavite odnosom sa vašim mužem vidi se da po tom pitanju niste ravnodušni. Ni jedan ljubavni odnos nije konstantan (trajno intenzivan) i jačina osećanja se periodično menja u zavisnosti od mnogih faktora. Tome može biti uzrok i vaša fizička razdvojenost o kojoj govorite, ali i neki drugi faktor na osnovu koga ne mogu da zaključim iz ovoga što ste napisali.
Ukoliko je do toga došlo, važno je da znate da to nije nepovratno stanje i da možete pokušati da ponovo izgradite stari odnos. Ukoliko to nije moguće dobro je da budete svesvni podrške i sreće koju možete pronaći oko vas, kao što je vaša ćerka, možda posao, prijatelji ili nešto što je za vas značajno. Sigurna sam da niste potpuno sami i da imate još mnogo razloga za sreću. Ukoliko se odlučite za psihoterapiju, ona vam može pokazati smernice kako da pronađete podršku u stanju kada vam je teško. Srdačan pozdrav!
Bojana

)