Dilema 2017-09-07T13:14:41+00:00
asked 2 years ago

Ovako. Mozda je malo glupa tema, ali mene zanima sta je taj covek pomislio.
Zaljubljena sam u jednog coveka, on ima devojku. Ja sam se zaljubila. Ok sve to. Ali sam resila prosto da mu budem bliza na bilo koji nacin, i resila sam da mu posaljem zahtev na instagram mrezi. On je to isto vece prihvatio, i meni sasvim neocekivano uzvratio. 5 dana je proslo od toga, da bi posle 5 dana uvece povukao svoj zahtev. Sta je to moglo da se desi najednom? Da li je moguce da me nije prepoznao, pa kad jeste odlucio se za taj potez? Verujte da mi nije jasno uopste. A nije dete, ima 30 godina. Pritom predaje na fakultetu, meni srecom ne. A pritom da napomenem da sam nekoliko meseci u njegovoj blizini i primetio je verovatno da mi je simpatican. Hvala unapred, izvinjavam se ako je pitanje glupo.

)

1 Answers
Psihoterapeut Team Staff answered 2 years ago

Poštovana,

Verujem da Vas razlozi njegovog ponašanja zbunjuju. Međutim veoma je teško znati pravi razlog njegove odluke, obzirom da ga mi uopšte ni ne poznajemo, te bi bilo veoma nezahvalno baviti se njime ovim putem.

Pozivam Vas da uzmete u obzir sve što ste naveli i njegovo ponašanje posmatrate u kontekstu – njegove godine, devojka (verovatno ozbiljnija veza) i karijera.

Srdačno,
Ognjen Vukotić

)