Nikola Krstić – Ma Psihoterapije

Osnivač i Učitelj Geštalt Akademije

Nikola Krstić, autor većine tekstova na ovom sajtu, master je geštalt psihoterapije, osnivač i učitelj Geštalt Akademije, škole i istraživačkog centra geštalt psihoterapije.

Kontakt:  psihoterapeut@hotmail.com  tel: 060/714-11-55

Rođen je 1979. godine u Beogradu. Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirao je na odeljenju za filozofiju. Tokom studija posebnu pažnju posvećivao je proučavanju metapsihologije, jungijanske i telesne psihoterapije.

Nakon studija filozofije odlučuje se za master studije iz primenjene psihologije i specijalističke psihoterapijske studije na akreditovanom evropskom Institutu za psihoterapiju „Geštalt studio Beograd“ pod vođstvom dr Lidije Pecotić, gde je nakon petogodišnje edukacije stekao zvanje psihoterapeuta (pogledaj diplomu), a nakon deset godina predanog bavljenja teorijom i praksom psihoterapije i zvanje mastera psihoterapije na Institutu za psihoterapiju na Malti.

Član je Udruženja psihoterapeuta Srbije, nosilac nacionalnog psihoterapijskog sertifikata i evropskog sertifikata geštalt psihoterapeuta.

Svoj rad sa najrazličitijim kategorijama klijenata otpočinje tokom 2009. i razvija ga do danas. Klijenti ga opisuju kao prijatnog i senzibilnog, ali trezvenog i harizmatičnog terapeuta izuzetne širine.

Od 2006. Nikola sarađuje na mnogim projektima, radi u edukaciji ili nastavi sa decom i mladima različitog uzrasta, saradnik je više pedagoško-obrazovnih institucija, drži javna predavanja o značaju psihoterapije i mentalnog zdravlja, vodi psihološke radionice i grupe za lični rast i razvoj. U slobodno vreme piše članke, priče i eseje, bavi se fotografijom, filmom, član je više sportskih i planinarskih udruženja.

ma Nikola Krstić – geštalt psihoterapeut, supervizor u treningu, osnivač i učitelj Akademije Geštalt Psihoterapije

Kontakti:  psihoterapeut@hotmail.com

tel:060/714-11-55

Diplome:

Geštalt Studio – EAGT 

Filozofski fakultet u Beogradu

EAGT Certificate of Gestalt Psychotherapy

ISCA (prvi nivo)

EAPTI-GPTMI – Master in Gestalt Psychotherapy

Savez društva psihoterapeuta Srbije 

Nikola Krstić u Medijima i Kulturnim manifestacijama

Gostovanje u emisiji “Tako stoje stvari”, RTS1  sa ekonomistom i koučom Dragišom Ristovski, na temu “Šta je psihologija uspeha?”

Predavanje “Psihologija uspeha ili kako su emocije postale višak?”, u organizaciji Nikole Krstića i Psihoterapeut tima u DKSG, sa preko 400 zainteresovanih posetilaca.

Gostovanje na RTB1 u emisiji “Talasanje” sa prof. filozofije, Fakulteta za medije i komunikacije, Jelisavetom Blagojević

Poslušajte…

ma.psihoterapije Nikola Krstić i prof. filozofije Jelisaveta Blagojević u studiju, Radio televizije Beograd, prilikom gostovanja u emisiji "Talasanje"

Gostovanje i govor na promociji nove knjige Andrije Jonića, “Refren” sa koleginicama, dr.psih. Gordanom Nikić i dr.psih. Tatjanom Vlašković Jovićević.

2019-04-10T17:28:52+00:00

About the Author: