50

Milan Nikolić

Ma Geštalt psihoterapije

Beograd

Milan Nikolić je master geštalt psihoterapije, učitelj Akademije Geštalt Psihoterapije, škole i istraživačkog centra geštalt psihoterapije, voditelj Sistemskih Konstelacija.

Kontakt: 063/329-852;  sordjo@gmail.com

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu stekao je zvanje diplomiranog pravnika, ali se potom intenzivno posvetio radu na sebi kroz geštalt psihoterapiju, koja ga je osvojila svojom dubinom i snagom. 2008. godine posvećuje se psihoterapijskoj edukaciji na akreditovanom evropskom Institutu za psihoterapiju „Geštalt studio Beograd“ pod vođstvom dr Lidije Pecotić, gde je stekao zvanje psihoterapeuta, a nakon deset godina predanog bavljenja teorijom i praksom psihoterapije i zvanje mastera psihoterapije na Institutu za psihoterapiju na Malti. Član je Srpskog društva geštalt psihoterapeuta, Društva psihoterapeuta Srbije. Nosilac je Evropskog sertifikata geštalt psihoterapije i nacionalnog sertifikata Udruženja psihoterapeuta Srbije.

Svoj rad sa najrazličitijim kategorijama klijenata otpočinje tokom 2010. i razvija ga do danas. Klijenti ga opisuju kao prijatnog, spontanog ali strpljivog i neformalnog u dobrom smislu te reči.

Značajno isksutvo Milan je stekao i u radu sa raznim formama grupnog rada, od radioničarskog do rada sa psihoterapijskom grupom. Osim individualnog i grupnog rada sa klijentima, Milan se već dugi niz godina predano i strasno bavi sistemskim konstelacijama, vodi vlastitu grupu za konstelacioni rad i pohađa napredni stupanj treninga za facilitatora pri međunarodnom udruženju za sistemske konstelacije kod vodećih evropskih konstelatora Alemke i Maksa Dauskard.

U slobodno vreme Milan je strastven čitalac i sakupljač knjiga iz oblasti psihologije, psihoterapije i spiritualnosti, ljubitelj prirode i dobrog društva.

Milan: sordjo@gmail.com

Telefon: 063/329-852

Diploma:

Geštalt Studio Beograd – EAGT

European Certificate of Gestalt Psychotherapy

Savez društava psihoterapeuta Srbije

EAPTI-GPTMI Master in Gestalt Psychotherapy

2020-11-20T12:32:12+00:00

About the Author: