JELENA ĆUIĆ STANKOVIĆ

Diplomirani pedagog

 Geštalt psihoterapeut

Beograd

Jelena je rođena u Beogradu 1975. godine. Udata je i ima sina i ćerku.

Završila je Osnovnu Oglednu Školu Vladislav Ribnikar u Beogradu i Srednju medicinsku školu u Beogradu – odsek za vaspitača.

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Beograd – odsek za pedagogiju. Stekla je zvanje geštalt na institutu za psihoterapijsku edukaiju Geštalt studio Bograd.

Završila je obuku i poseduje licencu za vođenje “Škole za roditelje” od Instituta za mentalno zdravlje.

Završila je obuku CIP-Centra za interaktivnu pedagogiju u saradnji sa UNICEF-om ’’Delovanje u kriznim situacijama nasilja’, kao i CRM skills train-the-trainer, „Pisanje predloga projekta za EU fondove, „Liderku Smeh Joge“.

INTERESOVANJA I AKTIVNOSTI

Moja interesovanja su različiti oblici rada sa ljudima, decom i mladima . Pedagogija, psihologija, psihoterapija, duhovnost, sportska psihologija, filozofija, holistička medicina…

RADNO ISKUSTVO
• U periodu srednje škole i fakulteta razni poslovi preko omladinske zadruge kao medicinska sestra vaspitač (vrtić Zvončica) , na prodajnim mestima u zoo-vrtu, sajmovima knjiga.

• Trener u STK “Milicionar”, vođa i organizator putovanja i takmičenja u STK “Zvezda” I STK “Milicionar”

• Od septembra 2004. do .2010 godine vodila privatan Vrtić Hop-Hop u Beogradu na mestu pedagoga sa aktivnim učešćem u radu sa decom i njihovim roditeljima u obliku radioničarskog rada.

• Od 2006 prva iskustva u psihotrapijskom radu sa klijentima

• Od aprila 2012. radim u PU “Vračar” na pslovima medicinske sestre vaspitača, a zatim i medijatora u timu za zlostavljenje

• Od 16.05.2014. do 16.06.2014. volontirala na projektu ’’Psihosocijalna podrška deci i porodicama pogođenim poplavama’’ u kolektivnim centrima u Beogradu i u tom period pružala psihosocijalnu podršku kroz sigurnu igru i rekreaciju u okviru programa Dečijih kutaka. Ovaj projekat je organizovan od strane CIP-Centra, a pod pokroviteljstvom UNICEF-a

• Od 09.06.2014. do 31. 08. 2014. Angažovana u svojstvu supervizora na projektu ’’Sigurna igra, rekreacija i psihosocijalna podrška deci i porodicama ugroženim poplavama’’ koji je pod pokroviteljstvom UNICEF-a I CIP-Centra sprovođen u kolektivnim centrima. Uloga supervizora je obuhvatala pružanje superviziske i mentorske podrške saradnicima, kao i rad na terenu kroz pružanje psihosocijalne podrške deci i roditeljima kroz aktivnosti igre, rekreacije, radioničarski i grupni rad, kao i pisanje izveštaja i evaluacije celokupnog rada.

• Od februara 2015. – septembra 2015. Rad na projektu: “Psihološka podrška ugroženih nakon poplave – Paraćin’’ N.O.”ADRA”

• Od novembra 2015. –novembra 2016 rad sa pomagačima koji rade sa izbeglicama u okviru N.O.”ADRA”

• Od oktobra 2016 osnivam U.G.”MojaOaza” koje ima za cilj: psihofizički rast i razvoj pojedinaca i grupa u okviru koga se bavim psihoterapiskim radom sa različitim kategorijama klijentima (decom, adolescentima, sportistima, odraslima, trećim dobom), učestvujem u nizu projekata koje udruženje organizuje.
Rad na ovim poslovima obavljam i danas. www.mojaoazaterapeut.com

HOBI

Profesionalno bavljenje sportom -stoni tenis- kao igrač, trener, koordinator u klubovima STK Partizan, STK Voždovac, STK Zvezda, STK Milicionar
Planinarenje, kampovanje, boravak u prirodi, pecanje, skijanje….

Kontakt:

Email: stankovic.jelena1975@gmail.com

TEL: 063/1258055;

2020-11-20T12:38:02+00:00

About the Author: