Ivana Ružička Psihoterapeut – Novi Sad

Kontakti: 064 58 070 58; e-mail: ivana.gestaltns@gmail.com

Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Radila sam u srednjoj ekonomskoj školi u Bečeju kao profesor psihologije. Od 2008. godine stalno sam zaposlena u Domu za smeštaj duševno obolelih lica „Sv.Vasilije Ostroški Čudotvorac“ u Novom Bečeju, na mestu psihologa. Sertifikovani sam asertivni trener.

Tokom fakulteta, zainteresovala sam se za psihoterapiju i zaljubila se u Geštalt terapiju. Završila sam specijalističke psihoterapijske studije na evroskom akreditovanom institutu za psihoterapiju „Geštalt Studio Beograd“. Nakon toga, završavam i master program iz geštalt psihoterapije na Geštalt psihoterapijskom institutu na Malti.

Zajedno sa koleginicom, 2015. godine osnivam Centar za pružanje edukativnih i terapijskih usluga „Sklad“ u Novom Sadu, a kasnije i svoj centar za psihoterapiju i edukaciju ”Sada i Ovde”, gde radim sa klijentima individualno i u grupama.
Psihoterapeut Novi Sad – Grupni sam i individualni terapeut – saradnik u Centru za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje Psihika iz Zadra.

Član sam EAGT- Evropske asocijacije za geštalt terapiju i posedujem nacionalni sertifikat za psihoterapiju.
Moje velike ljubavi su putovanja i životinje. Živim u Novom Sadu.

U radu sa klijentima, najviše koristim principe geštalt terapije, ali u rad uključujem i tehnike drugih psihoterapijskih pravaca, kao i promociju mentalnog zdravlja, zdravih životnih navika, podsticanje kreativnosti i sve što može dovesti do olakšavanja psihičkih problema i unaprediti rast i razvoj ličnosti.

Tel.: 064 58 070 58
e-mail: ivana.gestaltns@gmail.com

2018-09-19T15:03:18+00:00

About the Author: