Psihoterapija – individualni rad

Individualna psihoterapija: Da bi ste zakazali individalnu seansu potrebno je da nas kontaktrate putem obrasca, mejla ili pozovete telefonom. U prijatnoj atmosveri razumevanja i prijatnom ambijentu naših prostora odvijaju se seanse individualne psihoterapije u dogovoreno vreme koje vama odgovara.

Tokom individualne psihoterapije raste naš potencijal za sagledavanje, prihvatanje i razumevanje sebe na jedan novi način koji nudi mogućnost izbora i promene. Psihoterapeut tim garantuje visok stepen diskrecije u skladu sa etičkm kodeksom. Ono što otkijete o sebi tokom individulane psihoterapije postaje profesionalna tajna.

Uz pomoć svog terapeuta razvijamo svoje kreativne potencijale i stičemo nove veštine. Rezultat je kvalitetniji život, kako na ličnom i porodičnom, tako i na profesionalnom planu. Spremniji smo za suočavanje sa izazovima, za realizaciju bliskosti i razumevanja drugih, naše samopouzdanje i naš osećaj zadovoljstva sobom su veći.

Rezultat je kvalitetniji život, kako na ličnom i porodičnom, tako i na profesionalnom planu. Spremniji smo za suočavanje sa izazovima, za realizaciju bliskosti i razumevanja drugih, naše samopouzdanje i naš osećaj zadovoljstva sobom su veći.

Kontaktirajte nas…

2019-03-25T14:31:59+00:00

About the Author: